Spela gratis lotto

Lottoland är en innovativ spelsajt där du får möjligheten att ta del av Europas absolut största lotterier på ett och samma ställe. I den här recensionen går vi igenom vad det innebär att spela på Lottoland, vilka lotterier man kan spela på och lite information om deras skraplotter.

Hos Lottoland kan du exempelvis spela på Eurojackpot, Euromillions, Megamillions, kända amerikanska lotteriet Powerball, spanska lotteriet El Gordo Primitiva och flera andra europeiska lotterier. Denna nya sajt gör oss en lysande tjänst genom att samla de allra mest kända och välrenommerade lotterierna. Lotto online har aldrig varit enklare!

spela lotto

Förutom lotterier finns det även ett urval av skraplotter som kan ge mångmiljonvinster på ett enda skrap! Fördelen med dessa lotter jämfört med exempelvis Svenska Spels trisslotter är att återbetalningsprocenten) (även kallat RTP till oss spelare är betydligt högre. Med andra ord får du större vinstchans hos Lottoland än i jämförelse med Svenska Spel. För alla oss som sneglat på nyheter om häpnadsväckande stora jackpotvinster på lotteriet i utlandet är denna sajt ett mycket välkommet inslag. En ytterligare riktigt bra fördel är att samtliga vinster på Lottoland är helt och hållet skattefria eftersom de har sitt säte på Gibraltar.

Lottoland är utan tvekan ett lysande alternativ till statliga aktörer som Svenska Spel. Det vi gillar mest med Lottoland är att det finns ett stort utbud av spännande lotterier och skraplotter. Att spela på lotto har aldrig varit enklare! När du spelar hos Lottoland spelar du på resultaten i de olika spelbara lotterierna. Detta upplägg gör att man slipper vara beroende av att ha fysiska lotter. På det viset är det möjligt för exempelvis oss svenskar att spela på spanska storlotterier.

Snabbguide

  • Välkomstbonus: En gratisrad på Euromillions!
  • Språk: Svenska, engelska, m.fl.
  • Ägare: EU Lotto Ltd.
  • Licens: Gibraltar, UK (100% skattefria vinster!)

Lottoland lotterier

Lottoland erbjuder inte bara spel på bekanta lotterier som Eurojackpot, utan du kan även delta i lotterier i länder som Österrike, Spanien och Tyskland. För alla oss som dagdrömmer om att någon dag bli intervjuad i kvällstidningen som ”den anonyma jackpotmiljonären” är ett medlemskap på Lottoland en god början! Det ligger lottoland nämligen enormt höga jackpots på de olika lotterierna som bara väntar på att bli vunna av en lycklig spelare.

Vanliga frågor om Lotto

Lottoland har synts mycket i svenska medier och hos lottojokern.se de senaste åren. Att få möjlighet att spela på utländska lotterier som exempelvis Powerball kan tveklöst leda till en del frågetecken. Hur betalas lotterivinsterna ut egentligen? Det speciella med Lottoland är de samarbetar med några av världens största försäkringsbolag. Varför är det så kan man fråga? Det beror nämligen på att när du spelar på ett lotteri garanterar försäkringsbolaget att matcha denna vinst. Du är med andra ord alltid garanterat en utbetalning om du skulle vinna en jackpott-vinst på ett lotteri.

Tyvärr finns det felaktig information på nätet med påståendet om att ”Lottoland är en bluff” och liknande. Så är inte fallet. De står under tillsyn av Gibraltars restriktioner, och kraven på att få en licens från Gibraltar är mycket höga. Regelbundna kontroller genomförs för att säkerställa att allt går rätt till. Med andra ord kan du alltid lita på att Lottoland är ett schysst och rättvist spelföretag. Är du inte helt övertygad och helst vill ”testa på” först kan du få en gratis spelrad hos Lottoland.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *