Gott nytt år önskar Betsson

Onlinecasinot Betsson önskar alla sina spelare ett gott nytt år och en god fortsättning genom att dela ut 10 freespin idag.

Starburst

Freespin på Starburst

Nyårsafton är dagen då nyårsraketerna målar himlen i alla regnbågens olika färger och vad passar då inte bättre än att spela freespin på just Starburst. Under hela dagen finns 10 freespin laddade på videosloten hos Betsson.

Kom ihåg att använda eventuella vinster, i jakten på de stora vinsterna, inom fem dagar eftersom bonusen sen försvinner.

Win Both Ways

Starburst är en av de mest spelade videoslotspelen för tillfället och det är inte svårt att förstå varför då det har flera specialeffekter som höjer spelupplevelsen. För det första har Starburst funktionen som kallas ”Win Both Ways” vilket gör att spelaren vinner oavsett om vinnande kombination uppstår från höger till vänster eller vänster till höger.

Wild med extraspin

För det andra finns en helt unik wildfunktioner. Wildsymbolen som en färgsprakande stjärna kan endast synas på de tre mittenhjulen och ersätter som vanligt alla andra symboler. Utöver det är det Expanding Wild vilket betyder att den täcker hela hjulet innan radvinsterna delas ut.

När ett hjul blir wild blir det låst och ett extraspin delas ut till spelaren. Blir ytterligare ett hjul wild under detta spin delas ytterligare ett spin ut och även det wildhjulet blir låst. På detta sätt finns möjligheten att alla tre mittenhjulen blir låsta som wild inför ett sista gratisspin som då garanterar höga vinster. Det är i detta läge som spelets högsta vinst på 500.000 går att vinna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *