Jackpott-turnering hos Mr Green

Lördagar brukar vara lite sömniga när det gäller erbjudanden, utlottningar, turneringar och liknande. De flesta casinon bränner helt enkelt sitt kampanjkrut under veckodagarna. Hos Mr Green gäller dock ofta motsatsen. Det är inte sällan som Mr Greens bästa erbjudanden bara gäller på helgerna.

Arabian Nights

Nu i helgen arrangerar Mr Green en turnering där det ligger 20 000 kr i potten. Det är en traditionell slotsturnering där det är de fem spelare som har den bästa procentuella avkastningen över 20 spelomgångar på utvalda slots som får ta del av vinstpengarna.

Mega Fortune, Hall of Gods och Arabian Nights

För denna turnering har Mr Green valt ut Net Entertainments tre rekordslots Mega Fortune, Hall of Gods och Arabian Nights. Om du tycker att den totala prispotten i turneringen är lite snål är det bra att det är på jackpottslots du ska spela för att delta. Vem vet, kanske spelar du hem miljoner? Mega-jackpotten på Mega Fortune har till exempel precis klättrat över 20 miljoner kronor.

Turneringen pågår fram till kl. 23:59 på söndag och du ska som sagt spela minst 20 snurr på någon av de utvalda automaterna. Vinstpotten fördelas enligt nedan (alla vinster är i form av kontanter):

  1. 10 000 kr
  2. 5000 kr
  3. 2500 kr
  4. 1500 kr
  5. 1000 kr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *